Бундесліга. Тур 33

Фрайбург – Вольфсбург – 2:0

Голи: Гюнтер, 71, Петерсен, 75

Вилучення: Хофльєр, 90+3

Обидві команди борються за єврокубки. Фрайбург дихає у спину Уніону, який з четвертого місця претендує на путівку до Ліги чемпіонів, а Вольфсбург має амбіції прорватися до Ліги конференцій. Зокрема гостям необхідно було здобувати очки, щоб відірватися від Байєра, з яким має однакову кількість балів. А ось господарі отримали шанс зрівнятися з Уніоном.

У першому таймі розмочити рахунок не вдалося. Гріфо опинився у штрафному майданчику та в один дотик пробив по воротах – голкіпер на місці. За кілька миттєвостей Доан міг виводити свою команду вперед, але опонент в останній момент у підкаті заблокував небезпечний постріл. Натомість гості не завдали жодного удару в площину воріт.

По перерві Шаллай після навісу з кутового опинився у вигідній позиції та цілився під праву стійку. Плани нападника зіпсував Кастелс, який парирував ефектним сейвом. Гюнтер вийшов на заміну, вперше отримав мʼяч та з допомогою рикошету від суперника вивів Фрайбург вперед. Він провів на полі лише 10 секунд. За кілька хвилин Петерсен подвоїв перевагу. Міг оформити дубль, але забив з порушенням. У додатковий час Хофльєр примудрився отримати червону за грубий фол. Проте це нічим не допомогло Вольфсбургу.

Тепер Фрайбург має однакову кількість очок з Уніоном (59) та бореться за Лігу чемпіонів. Команди посідають 5 і 4 місце відповідно. Натомість Вольфсбург опустився на 7 сходинку та має у своєму активі 49 балів.