Лондонці в обох півфінальних матчах Ліги конференцій здолали АЗ (2:1, 1:0) та вперше за пів століття пробилися до фіналу єврокубка.

Тож не дивно, що "молотобійці" вирішили не чекати повернення додому з Нідерландів та розпочали гучне святкування просто у роздягальні. Кілька ящиків пива з’явилися наче нізвідки та суттєво покращили і без того хороший настрій. Футболісти взялися скандувати фанатські пісні, серед яких і не зовсім цензурна кричалка про лідера команди Джаррода Боуена, конкурентом якого за позицію свого часу був Андрій Ярмоленко: "Боуен у вогні і тр**ає Дені Дайєр".

Самого вінгера, до слова, пісенька зовсім не знітила і він підтанцьовував з усіма партнерами. Дені Дайєр – телезірка, з якою Боуен зустрічається з 2021 року. Зараз пара чекає на двійню.

Цікавою виявилася реакція батька Дені, який є популярним британським актором. "Боуен у вогні і … обіймає мою доньку, чи що там. Такий гордий. Що за божевільний вечір. Моя любов усій родині Вест Хема", – написав Дайєр-старший. Актор є давнім уболівальником "молотобійців", тож зрозуміти таку реакцію нескладно.

Нагадаємо, у фіналі Ліги конференцій Вест Хем зіграє з Фіорентиною.