АПЛ, 25 тур

Ньюкасл – Брайтон – 4:1

Голи: Ундав, 22 (А), Ден Берн, 45+5, Вілсон, 89, Гімараєс, 91 – Ундав, 51

Підопічні Роберто Де Дзербі з перших хвилин більше контролювали м'яч, однак господарі активно грали на перехопленні та створювали свої моменти. Брайтону вдалося забити на 22-й хвилині, щоправда, у свої ворота. Ундав невдало зіграв після подачі з кутового.

Протягом першої 45-хвилинки Брайтону вдалося лише один раз влучити у площину воріт суперника, а під завісу тайму на полі побільшало фолів та сутичок. Згодом Ден Берн подвоїв перевагу Ньюкасла, пробивши головою після навісу зі штрафного.

Одразу по перерві Ундав допоміг своїй команді відіграти один м'яч. На 60-й хвилині Джо Віллок був змушений покинути поле з допомогою лікарів, можливо, сезон для нього уже завершено. До кінця гри Брайтон взяв м'яч під свій контроль, однак забити підопічні Де Дзербі більше не змогли. Натомість Вілсон організував третій гол Ньюкасла, а Гімараєс остаточно поставив крапку в цій грі.

Таким чином, Ньюкасл розташовуться на 3-й сходинці АПЛ, набравши 69 пунктів. Попереду Арсенал (81 очко) та Ман Сіті (85 балів). Брайтон перебуває на 6-й сходинці з 59 пунктами, однак у команди є ще одна гра в запасі. Найближче до "чайок" Тоттенхем (57 балів) та Астон Вілла з такою ж кількістю очок.