"Місце за Десною (як і за Маріуполем) заброньоване до їхнього повернення. Вірю – швидкого. Менеджерський склад чернігівців нещодавно збирався і обговорював варіант повернення в УПЛ у сезоні 2023/24.

Питання про закриття клубу не стоїть. Але і до повернення ще далеко. Скільки коштуватиме реконструкція/відновлення поля і чаші стадіону після прильотів? На це питання поки не може існувати відповіді, оскільки фактично прифронтовий обласний центр щодня під загрозою обстрілів", – написав Звєров у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, ще у перші місяці повномасштабного вторгнення Чернігів постраждав від російських окупантів, які атакували місто ракетами та бомбами. Окрім інфраструктури міста та багатоповерхівок, рашисти серйозно пошкодили домашню арену Десни – стадіон ім. Юрія Гагаріна.

Раніше була інформація, що у разі участі Десни та Маріуполя у наступному сезоні, матчі плей-офф не відбудуться, а кількість команд в УПЛ збільшиться до 18. Якщо повернутися зможе одна з цих команд, то плей-офф буде лише між 3-м місцем Першої ліги та 14-м УПЛ.