"У сезоні 2023/24 УПЛ може розширитися до 20 клубів – це підтвердили уже декілька джерел. Ініціатор можливого розширення – Львів, менеджери якого зараз промацують варіант у розмовах із клубами УПЛ. Є впливові клуби, які не проти такого варіанту.

Нас очікує традиційно веселе кабінетне міжсезоння. Бережіть дерева – не друкуйте регламенти. На них всім ***. В УПЛ будуть грати усі охочі", – написав Звєров у своєму Telegram-каналі.

Додамо, в поточному сезоні УПЛ виступає 16 команд. У наступному розіграші гратимуть Оболонь та Полісся, які гарантували собі підвищення у класі за підсумками Першої ліги.

Маріуполь та Десна через повномасштабне вторгнення росії в Україну пропускають цей сезон. Раніше була інформація, що у разі участі цих клубів у наступному розіграші матчі плей-офф не відбудуться, а кількість команд в УПЛ збільшиться до 18. Якщо повернутися зможе одна з цих команд, то плей-офф буде лише між 3-м місцем Першої ліги та 14-м УПЛ.

Нагадаємо, наразі лідером турнірної таблиці УПЛ зараз є Шахтар. Позаду розташовуються СК Дніпро-1 та Зоря. У зоні вильоту перебувають Львів та Металіст, а в зоні перехідних матчів – Рух та Минай.