Ліга 1. Тур 35

Марсель – Анже – 3:1

Голи: Санчес, 35, Пайє, 48, Верету, 77 (п) – Сіма, 28

Перемога необхідна була Марселю, щоб не відпустити на критичну відстань Ланс, що закріпився на другій сходинці, вигравши в Олімпіка очну дуель у попередньому турі (2:1). Нагадаємо, лише дві французькі команди отримують прямі путівки до групового етапу ЛЧ, бронзовий призер стартує із кваліфікації.

Руслан Маліновський вийшов у стартовому складі і долучився до того, що на початку гри Марсель захопив тотальну перевагу, притиснувши найгіршу команду Ліги Анже до її воріт. Утім, гостям вдалося шокувати господарів, реалізувавши чи не єдину свою гостру контратаку за увесь тайм – відзначився Абдалла Сіма.

Аби повернути паритет підопічним Ігоря Тудора знадобилося лише сім хвилин – Санчес відгукнувся на красиву передачу Клоса у штрафний майданчик і забив свій 14-й гол в чемпіонаті.

Одразу після перерви Маліновський пробив здалеку відчутно вище воріт, але невдовзі безпосередньо долучився до гола. Українець на дриблінгу увірвався до штрафного, обігравши кількох суперників, від Руслана м’яч підхопив Санчес та асистував Пайє. Крапку з пенальті поставив Верету, а Маліновський вперше за 3 місяці провів на полі увесь матч.

За три тури до завершення чемпіонату Марсель на 2 бали відстає від Ланса і на 8 від ПСЖ. Анже – безнадійно останній.