Ліга 1, 34 тур

Ланс – Марсель – 2:1

Голи: Фофана, 42, Опенда, 60 – Пайє, 86

"Олімпійці" повели в рахунку вже у дебюті гри. Санчес скористався помилкою захисника та забив дивовижний гол, щоправда, арбітр після перегляду VAR зафіксував порушення правил, тож скасував взяття воріт. До кінця першого тайму обидві команди змарнували низку перспективних атак, Тудору довелося зробити заміну, адже Жиго зазнав прикрого пошкодження.

Лансу все ж вдалося вийти вперед. Фофана підхопив м'яч поблизу карного майданчика та завдав ефектного удару під праву стійку – без шансів для кіпера.

Одразу по перерві Марсель жвавіше увійшов у гру. Маліновський мав нагоду зрівняти, однак не зумів розібратися із захисниками та пробити як слід. Натомість Опенда на 60-й хвилині подвоїв перевагу Ланса, він забив вже 19 гол у поточному сезоні. Після пропущеного емоції гравців Марселя взяли гору, тож футболісти дещо поштовхалися із суперниками – арбітру вдалося впоратися з цим.

На 76-й Руслан Маліновський покинув поле, у цьому поєдинку він не зміг допомогти своїй команді. Ланс продовжував тиснути та намагався відзначитися ще, Марсель зумів відіграти один м'яч на заключних хвилинах матчу. Пайє розібрався із захистом господарів та результативно пробив. Проте "олімпійцям" не вистачило часу, щоб врятувати нічию.

Таким чином, Ланс завдяки перемозі піднявся на 2 місце Ліги 1, зараз у команди 72 пункти. Маліновський і Ко опустилися на 3-тю сходинку (70 очок). Лідером турнірної таблиці є ПСЖ (75 балів).