Українська Прем’єр-ліга. 26-й тур

Верес – Металіст 1925 – 1:0

Гол: Г. Пасіч, 49

Вилучення: Курило, 59 (Металіст 1925)

Лише нещодавно підопічні Юрія Вірта перервали антирекордну в історії клубу 11-матчеву безвиграшну серію, після чого зазнали дві поспіль поразки від Зорі та Колоса. Рівняни загрузли у зоні перехідних матчів за два очки від 12 сходинки. Металісту 1925 також не позаздриш – команда Едмара йде за кілька очок від зони перехідних поєдинків.

Старт поєдинку видався бойовим – Гайдучик розсік голову у повітряній дуелі з Ткачуком. Миколі знадобилася допомога лікарів, втім він продовжив матч з пов'язкою на голові. У Вереса було достатньо моментів, щоб відкривати рахунок ще у першій половині, втім гравці ними не скористалися.

Той-таки Гайдучик замикав забинтованою головою навіс від Вовченка – м'яч просвистів біля стійки. Ще кілька чудових нагод змарнували Блізніченко, Кучеров та Курко. По перерві перевага господарів поля нарешті конвертувалась у гол. Геннадій Пасіч у фірмовому стилі протягнув м'яч лівим краєм штрафного, обігрався з Лебеденком та вразив ворота Мозіля. До слова, вінгер відзначився першим голом у поточному сезоні.

Невдовзі харків'яни залишились у меншості – Курило брутальним фолом зупинив вихід Гайдучика на побачення з воротарем. Верес мав ще кілька гольових епізодів, втім підопічних Вірта підвела реалізація. Підсумковий рахунок – 1:0.

Верес, Інгулець та Металіст ділять 10-12 сходинки та зависають над зоною перехідних матчів – у всіх трьох команд по 27 очок.