Серія А. 35-й тур

Інтер – Сассуоло – 4:2

Голи: Лукаку, 41, 89, Трессолді, 55, Мартінес, 58 – Енріке, 63, Фраттезі, 77

Напередодні "нерадзуррі" здолали Мілан у першому матчі півфіналу Ліги чемпіонів. У чемпіонаті Італії Наполі достроково оформив чемпіонство, тож уся інтрига розгорілася у боротьбі за срібло між Ювентусом, Лаціо та Інтером. Сассуоло не претендує на місце в зоні єврокубків, проте впевнено йде в середині турнірної таблиці.

Берарді та Хоакін Корреа обмінялися голами на старті першого тайму. Щоправда, обидва забиті м'ячі скасували через офсайд. Команди мали достатньо моментів, втім реалізувати бодай один з них вдалося господарям. Перед свистком на перерву Лукаку "розмочив" рахунок.

У другій половині Трессолді забив у власні ворота, а Лаутаро Мартінес довів рахунок до непристойного. Матеус Енріке та Давіде Фраттезі своїми голами ледь не врятували "нероверді" від поразки. Втім останнє слово було за господарями. Лукаку поставив крапку у матчі – 4:2.

Отже, Інтер зрівнюється за очками з Ювентусом (2-3 місця). У "зебр" ще є матч в запасі, втім вони можуть знову втратити 15 очок після розгляду апеляції у справі про фінансові махінації. Сассуоло йде 13-м.