Серія А. 35 тур

Лаціо – Лечче – 2:2

Голи: Іммобіле, 34, Мілінковіч-Савіч, 90+4 – Уден, 45+2, 51

Нереалізований пенальті: Стрефецца, 23

"Блакитні" до цього поєдинку підходили на третьому місці в Серії А. У попередньому турі підопічні Мауріціо Саррі поступилися Мілану (0:2). Натомість Лечче відділяла одна сходинка від зони вильоту.

Однак саме аутсайдери поєдинку могли відкривати рахунок. Хюсай "привіз" у ворота Лаціо пенальті за грубу підніжку в карній зоні гостей. Вирок взявся реалізовувати Стрефецца, але ... пробив повз ворота.

А вже невдовзі відзначилися господарі. Лаціо вивів уперед його капітан – Чіро Іммобіле не забивав на Стадіо Олімпіко з вересня минулого року. Його домашня гольова засуха тривала 200 днів.

Однак Лечче не дозволив римлянам піти на перерву у статусі лідерів. Рівновагу відновив Ремі Уден, розрядивши гармату на межі штрафного.

А на старті другого тайму той-таки Уден завдав ще одного ляпаса грізним господарям. Стрефецца коротким пасом знайшов його у карній зоні Лаціо, Ремі пробив без шансів для голкіпера – 2:1. Казку Лечче перекреслив Мілінковіч-Савіч. Він врятував римлян від поразки вже у компенсований час – 2:2.

Команда Саррі втрачає очки вдома, однак наразі залишається на третьому місці в турнірній таблиці (65 пунктів). У спину дихає Інтер (63 очки), в якого гра в запасі. Лечче продовжує перебувати на 16 щаблі (31 пункт).