"Дорогою до лікарні я сказав дружині, що, можливо, закінчу кар'єру. Але через два дні все змінилося. Я усвідомлював те, що сталося зі мною в той день. Потім почалися обстеження, почали з'являтися питання: "Чи я зможу? Чи вийде у мене?"

Згодом я одужав та вирішив, якщо результати медобстежень будуть нормальними, то я зможу поступово повернутися у футбол. Було безліч тестів, які визначали як моє серце реагує на фізичні вправи, і, на щастя, нічого не виявили, все склалося добре.

Щомісяця я міг збільшувати навантаження, а потім починати грати. Мені довелося набратися терпіння, але я довіряв своєму тренеру, довіряв своєму лікарю і дотримувався плану, який вони склали, і це дозволило мені повернутися до нормального життя", – сказав Еріксен The Guardian.

Нагадаємо, що Крістіан не виходив на поле з 12-го червня минулого року. Під час поєдинку Данія – Фінляндія, який відбувався в рамках ЧЄ-2020, футболіст пережив серцевий напад. Зараз Крістіан Еріксен змушений ходити із кардіостимулятором, який йому вживили.