Кубок Іспанії. Фінал

Реал – Осасуна – 2:1

Голи: Родріго, 2, 70 – Торро, 58,

Реал у півфіналі розгромив Барселону за підсумками двох матчів з рахунком 4:1, натомість Осасуна зупинила Атлетік – 2:1. Востаннє мадридці ставали чемпіонами Кубка Іспанії ще у сезоні 2013/14. Тоді у фіналі "вершкові" перемогли Барселону завдяки голу Бейла, який зробив рахунок 2:1. Осасуна ще жодного разу в історії не вигравала цей трофей. Найкращий результат – фінал сезону 2004/05. Перемогу того року здобув Бетіс (2:1). Зазначимо, що український голкіпер Реала Андрій Лунін на вирішальний поєдинок залишився у запасі.

"Вершкові" відкрили рахунок ще на 2 хвилині. Вінісіус втік від трьох опонентів, віддав на Родріго, який відправив мʼяч у сітку. У відповідь Будімір головою цілився у ближній кут – Куртуа врятував неймовірним сейвом. Альба ледь не забив шедевр з далекої відстані, але влучив у поперечку.

По перерві Осасуна відновила паритет. Торро після подачі від Пеньї з-за меж карного майданчика розстріляв нижній кут. Куртуа не зміг дотягнутися до мʼяча. Невдовзі Кроос пробив у дотик, захисники заблокували, але першим на добиванні опинився Родріго, який записав дубль у свій актив.

Під завісу матчу Вінісіус вибіг на побачення з голкіпером, вирішив не пробивати сам, а залишив мʼяч для Бензема. Проте Еррера таки першим забрав круглого до рук. Реал втримав перемогу та вперше за 9 років виграв Кубок Іспанії.