Бундесліга, 31 тур

Вердер – Баварія – 1:2

Голи: Шмідт, 87 – Гнабрі, 62, Сане, 73

Баварія домінувала протягом першого тайму. Підопічні Тухеля 5 разів пробили по воротах суперника, один із ударів міг конвертуватися в гол. Павар замкнув подачу зі штрафного, м'яч, здавалося б уже у сітці, але Їржі Павленка видав неймовірний сейв. Гості зустрічі також мали нагоду відзначитися – Гросс пробив у кількох сантиметрах над поперечиною.

По перерві мюнхенці продовжували тиснути. Зрештою, на 62-й хвилині Баварія таки вийшла вперед. Мане подав у штрафний, а Гнабрі зумів зреагувати – прийняв, обробив та змінив рахунок. Згодом Сане отримав пас від партнера та в один дотик забив другий м'яч у ворота Вердера. Для нього це вже 8 гол у поточному сезоні.

Вердер відіграв один м'яч під завісу тайму, Шмідт фантастичним ударом здалека пробив у праву дев'ятку. Проте цього не вистачило, аби зіграти бодай внічию.

Тож, Баварія залишається лідером Бундесліги, маючи 65 очок. Друге місце посідає Борусія Д (61 бал), а РБ Лейпциг третій (57 пунктів). Вердер розташовується на 12-й позиції з 35 очками. До кінця сезону залишилося три тури.