Контрольний матч, Туреччина

Динамо – Рудар – 1:0

Гол: Вітінью, 84

Динамо (1 тайм): Бущан – Кендзьора, Бурда, Сирота, Дубінчак – Бражко, Гармаш, Антюх, Вербіч, де Пена, Кулач

Динамо (2 тайм): Бойко – Тимчик, Забарний, Боль, Караваєв – Сидорчук, Буяльський, Шапаренко, Циганков, Вітінью – Ванат (Бєсєдін, 75)

Після нічиєї з Левскі "біло-сині" випробували на міцність середняка чемпіонату Чорногорії. Луческу виставив експериментальний склад, 20-річний опорник Бражко, а також Антюх з Кулачем знову отримали шанс проявити себе на зборах.

Кияни з перших хвилин заволоділи інціативою, високо накриваючи суперників, проте біля чужих воріт майже нічого не виходило. До перерви найгострішим був Карлос Де Пена, який виконав кілька небезпечних стандартів. Уругвайський хавбек і з кутового закручував у ворота, і дуже небезпечний штрафний пробив. Зрештою у першому таймі команди не забивали.

У перерві Луческу провів цілий ряд замін. На полі з'явилися лідери команди: Забарний, Сидорчук, Буяльський, Шапаренко, Циганков. Здавалося, що саме кияни повинні заграти цікавіше, однак рятувати довелося Бойку. Голкіпер Динамо виконав чудовий сейв після удару Живковіча, який завершував швидку атаку Рудара обвідним ударом в дальній кут.

Динамо пристрілювалося переважно з середньої дистанції. Удар Ваната парирував кіпер, а пострілу Циганкова забракло влучності. На 65-й хвилині Караваєв пробивав фактично впритул – Аговіч знову на висоті. Циганков теж не зумів переграти феноменального у цей вечір кіпера чорногорців.

В кінці гри динамівці все ж розіграли розкішну комбінацію. Циганков передачею п'ятою знайшов Буяльського, а той покотив ще далі на Шапаренка, який ефектно пропустив сферу на Вітінью. Бразилець холоднокровно розібрався з воротарем. Цей м'яч у підсумку став переможним – 1:0. Наступний матч на турецьких зборах кияни проведуть у вівторок, 8 лютого. Суперник – Динамо Тбілісі.