Серія А, 33 тур

Лаціо – Сассуоло – 2:0

Голи: Андерсон, 14, Башіч, 90+2

Монца – Рома – 1:1

Голи: Кальдірола, 39 – Ель-Шаараві, 24

Вилучення: Челік, 90+5 (Р)

Римські команди дещо пригальмували у своїй боротьбі за зону ЛЧ. Рома набрала всього очко у останніх 2 турах, а Лаціо взагалі програв обидва.

Цього разу більше пощастило "орлам". Вже на 14-й хвилині підопічні Саррі провели затяжну комбінацію з кількох десятків передач, яку завершила бразильська зв'язка Маркос Антоніо-Феліпе Андерсон. Колишній хавбек Шахтаря нещодавно оформив дебютний гол в Італії, а тепер додав ефектний асист.

Лаціо втримав мінімальну перевагу до останніх хвилин, коли Башіч добив Сассуоло. "Орли" потіснили Ювентус з другої сходинки. Сассуоло йде в середині таблиці без серйозних турнірних завдань.

Ромі довелося мучитися з неймовірною Монцою, яка виграла три останні тури. Новачок Серії А підтвердив свою силу, зробивши підніжку претенденту на ЛЧ. Старт матчу був дуже бідним на моменти, допоки Монца сама не вигадала собі проблеми. Кострубатий розіграш від воріт призвів до обрізки кіпера Ді Грегоріо і гола Ель-Шаараві.

Господарі навіть не думали здаватись. Ще до перерви Кальдірола зрівняв рахунок, вдало підключившись до стандарту. Рома так нічого і не вигадала до кінця матчу. Під завісу зустрічі Челік отримав другу жовту, але великого значення це вже не мало. Підопічні Моурінью ділять шосту-сьому сходинку з Міланом.