Серія А, 33 тур

Верона – Інтер – 0:6

Голи: Гайч, 31 (аг), Чалханоглу, 36, Джеко, 37, 61, Лаутаро, 55, 90+2

Мілан – Кремонезе – 1:1

Голи: Мессіас, 90+3 – Окереке, 77

Вилучення: Пікель, 90+6 (К)

Міланські гранди зійдуться у півфіналі ЛЧ, але обидва були б не проти завершити сезон у топ-4 чемпіонату. Інтер після внутрішньої кризи набрав форму, вигравши 2 поспіль тури. Продовжити серію на полі Верони виявилося дуже простою місією.

Підопічні Сімоне Індзагі зім'яли "мастифів" за 6 хвилин. Все почалося з автогола Гайча, який прибіг допомагати на кутовий і зрізав м'яч у власні ворота. Потім Чалханоглу фантастичну гармату з 30 метрів. Верона ледве встигла розіграти м'яч з центра поля, обрізалася і подарувала Інтеру щн один м'яч – цього разу завершував Джеко.

По перерві "нерадзуррі" добили борця за виживання. Лаутаро елегантним парашутом перекинув кіпера – 18 гол чемпіона світу, який намагається наздогнати Осімхена (21) у перегонах бомбардирів. Дублі Джеко і Лаутаро довели справу до тенісних 6:0.

Мілан приймав ще гіршого аутсайдера – Кремонезе, який сподівається лише на диво. Втім, тут феєрією навіть не пахло.

"Россонері" очікувано володіли перевагою і навіть забили, але з офсайдом. Довелося згадувати, що три з останніх чотирьох турів Серії А підопічні Піолі звели до нічиєї. Цього разу все складалося ще гірше. На 77-й хвилині Окереке одним фінтом пошив у дурні Калюлю та Чау, які ганебно налетіли один на одного. Форвард Кремонезе чітко завершив момент.

Мілан вкотре продемонстрував характер у додатковий час. Мессіас на 90+3-й вирвав бодай нічию, закріпивши товариську вдачу "россонері".

Інтер повернув собі четверту сходинку, а от Мілан ділить лише шосту-сьому. Міланські команди зійдуться з римськими в рамках наступного туру чемпіонату, після чого зіграють перший півфінал ЛЧ (10 травня).