УПЛ. Тур 24

СК Дніпро-1 – Металіст – 5:0

Голи: Пеглоу, 33, 40, 90+4, Гуцуляк, 43, Підлепенець, 76

Дніпряни впевнено втримують друге місце в УПЛ та наступають на пʼяти Шахтарю. А ось у Металіста проблеми. Команда опинилася у зоні вильоту та не знає смаку перемог вже 16 матчів поспіль. Востаннє харківська команда тріумфувала в чемпіонаті 15 жовтня 2022-го проти Ворскли (3:1).

СК Дніпро-1 вирішив усі питання ще у першому таймі. Когут скинув на Пеглоу, який підібрався ближче до воріт та пробив у ближній кут. Невдовзі Піхальонок запустив гармату, Костик невдало парирував, бразильський легіонер першим опинився на добиванні та записав дубль у свій актив. Розгромним рахунок зробив Гуцуляк.

По перерві Наумець вийшов на побачення з голкіпером, але Рибак не дав себе обіграти. Невдовзі Костик врятував свою команду після удару Довбика, проте мʼяч опинився у Підлепенеця – не схибив. У додатковий час Пеглоу примудрився ще й оформити хет-трик. Йому асистував Довбик.

Отже, СК Дніпро-1 на 2 місці з 54 очками. Команда відстає від Шахтаря на 5 балів, але має матч у запасі. Натомість Металіст на 15 місці з 19 очками.