Кубок Німеччини. Півфінал

Фрайбург – РБ Лейпциг – 1:5

Голи: Грегоріч, 75 – Ольмо, 13, Хенхірс, 14, Собослай, 37, 90+8 (П), Нкунку, 45+1

Вилучення: Гвардіол, 59

До півфіналу Фрайбург пробився, перемігши Баварію (2:1), а РБ Лейпциг залишив позаду Хоффенхайм (3:1). У Бундеслізі команди розташувалися поруч (4-те та 5 місце відповідно), тому глядачі очікували на рівну гру. Проте для номінальних господарів все пішло не по плану.

Підопічні Розе ще у першій половині поєдинку забили 4 мʼячі у ворота Фрайбурга. Спочатку Ольмо головою спрямував мʼяч під праву стійку, а вже через хвилину Хенхірс переграв голкіпера та поцілив у кут. Під завісу тайму відзначилися Собослай та Нкунку.

По перерві гості залишилися у меншості. Гвардіол перед власним штрафним схопив за руку Шаллая, який виходив на побачення з голкіпером. Арбітр після перегляду VAR вилучив порушника. Не обійшлося і без конфліктів. В одному з епізодів Кюблер грубо відштовхнув голкіпера гостей, за що отримав лише жовту. В цей час вболівальники намагалися прорватися на поле та кинули монету в голову резервісту Лейпцига. На щастя, фанатів вдалося вгамувати й гра продовжилася. Невдовзі Грегоріч увірвався до карного майданчика та впритул розстріляв лівий кут воріт, відігравши один мʼяч. Але у додатковий час Сімакан заробив пенальті, який реалізував Собослай.

РБ Лейпциг у фіналі зіграє проти переможця матчу Штутгарт – Айнтрахт, який відбудеться 3 травня о 21:45.