Гра Арсенал – Челсі розпочнеться сьогодні, 2 травня, о 22:00 за київським часом. Обидві лондонські команди підходять до дербі не у найкращому настрої. "Каноніри" не можуть перемогти вже чотири матчі поспіль. Після трьох нічиїх підопічні Артети поступилися Манчестер Сіті (1:4), чим суттєво погіршили власні шанси на здобуття золотих нагород. Зінченко та компанія відстають від "містян" на одне очко, зігравши на матч більше.

У Челсі справи куди гірші. Після призначення тимчасовим наставником Френка Лемпарда "сині" програли 5 поспіль матчів в АПЛ та ЛЧ. У турнірній таблиці чемпіонату команда Михайла Мудрика аж на 12-й сходинці.

На боці Арсенала й історія очних протистоянь. "Каноніри" виграли два останніх дербі (1:0, 4:2), Челсі востаннє перемагав земляків ще у 2021-му (2:0).

Надійний букмекер FAVBET вважає Арсенал беззаперечним фаворитом. Коефіцієнт на перемогу "канонірів" – 1,62. На успіх Челсі пропонують аж 5,80. Ймовірність нічиєї оцінили у 4,25.

Найвищі шанси забити має Габріел Жезус – 2,60. А от в українській дуелі перевага на боці Михайла Мудрика. Коефіцієнт на його м’яч – 7,00, на точний удар Олександра Зінченка – 14,00.