АПЛ, 34 тур

Лестер – Евертон – 2:2

Голи: Чаглар, 22, Варді, 33 Калвер-Льюїн, 15 (пен.), Івобі, 53

Нереалізований пенальті: Меддісон, 45+9

Евертон жвавіше увійшов у гру, тож гості поєдинку на 15-й хвилині здобули можливість пробити пенальті – Кастань сфолив у штрафному. Калвер-Льюїн потужним ударом реалізував 11-метровий. Проте "ірискам" не вдалося довго втримати перевагу, Чаглар зрівняв вже через 7 хвилин, замкнувши подачу Фаса, який переграв Миколенка у повітрі.

Згодом "лисиці" вийшли вперед, завдяки голу Варді, який впевнено переграв кіпера. Підопічні Дайча створили кілька небезпечних моментів після пропущеного, а під завісу тайму капітан Евертона отримав моторошну травму та не зміг продовжити матч – Сомаре безжально влетів в опонента. У компенсований арбітром час Лестер здобув право на пробиття пенальті, однак Меддісон не зумів переграти Пікфорда.

По перерві "ірискам" вдалося зрівняти, Макніл отримав пас від Миколенка, подав з флангу і м'яч з рикошетом від захисника долетів до Івобі, який пробив по воротах. До кінця зустрічі команди продовжували обмінюватися атаками та неодноразово могли забивати, однак реалізація підвела їх.

До слова, український захисник Віталій Миколенко провів на полі весь матч та долучився до другого забитого мʼяча своєї команди, віддавши передгольовий пас.

Таким чином "іриски" все ще залишаються на дні АПЛ (19 місце, 29 очок), а Лестер, здобувши один пункт, покинув зону вильоту (16 сходинка, 30 балів).