Ліга 1. Тур 33

Марсель – Осер – 2:1

Голи: Ундер, 75, Санчес, 77 – Туре, 33

Український легіонер Руслан Маліновський не потрапив до заявки на матч з Осером. Офіційної заяви клубу про це рішення наразі немає, але журналіст Карім Аттаб розповів, що півзахисник отримав травму гомілкостопу на тренуванні.

У першій половині зустрічі господарям не вдавалося нічого. Підопічні Тудора володіли мʼячем 74% часу, але не завдали жодного удару в площину воріт. Натомість Остер зумів розмочити рахунок. Туре з-за меж штрафного майданчика зльоту красивим ударом запустив мʼяч у сітку воріт.

По перерві Марсель діяв небезпечніше. Тавареш цілився у девʼятку – голкіпер нівелював небезпеку. Невдовзі він спробував вразити ворота здалеку, але відправив мʼяч значно вище. Лише на 75 хв вдалося відновити паритет після того, як Ундер вигриз мʼяч у карному майданчику суперника та влучив у сітку. За кілька хвилин Санчес вивів Марсель вперед.

Отже, підопічні Тудора на другому місці з 70 очками. Тепер команда відстає від ПСЖ на 5 балів. А ось Осер опинився на 14 місці та має у своєму активі 33 очки.