Ліга 1. Тур 33

ПСЖ – Лорʼян – 1:3

Голи: Мбаппе, 29 – Ле Фі, 15, Йонгва, 38, Дьєнг, 89

Вилучення: Хакімі, 20

Парижани пропустили ще на 15 хвилині поєдинку. Февр забіг з правого флангу, прострілив вздовж штрафного, де Ле Фі в один дотик влучив під поперечину.

На цьому неприємності для ПСЖ не завершилися. Хакімі отримав другу жовту за грубий фол та залишив свою команду у меншості вже на 20 хвилині. Уважність Мбаппе дозволила відновити паритет. Голкіпер Лорʼяна подумав, що арбітр призначив штрафний від воріт та просто жбурнув мʼяч з рук перед собою. Проте рефері свисток не давав, тому Мбаппе скористався помилкою суперника, перехопив круглого та спокійно забив у порожні ворота. Під завісу тайму Йонгва подвоїв перевагу гостей.

По перерві парижани не полишили спроб перевернути хід гри. Перейра виграв боротьбу на другому поверсі та головою цілився під поперечину – голкіпер врятував. Мбаппе намагався загострювати гру, але його удари були заблоковані. Натомість Дьєнг вийшов на побачення з голкіпером та зробив рахунок 3:1 на користь Лорʼяна. Він перед цим також влучив у ціль, але арбітр скасував взяття воріт через офсайд.

Отже, Підопічні Гальтьє на першому місці у турнірній таблиці Ліги 1 з 75 очками. Марсель відстає на 8 балів, але має матч у запасі. А ось Лорʼян піднявся на 10 місце та має у своєму активі 48 очок.