Останнім часом ексцентричний португалець привертає увагу ЗМІ не лише своєю грою, а й гучними скандалами. Його агресивна поведінка явно не до вподоби фанам в Саудівській Аравії, а через нещодавню витівку Роналду погрожували депортацією.

Зараз мережею поширюються цікава фраза голови ради директорів Аль-Насра Мусаллі Аль-Муаммара. Президент клубу в розмові з арабським ЗМІ ArabiaNews50 цікаво висловився щодо результатів головної зірки команди: "Мене обманювали лише двічі в житті. Перший раз, коли я попросив три кебаби, а мені дали лише два. Другий раз – коли ми підписали Кріштіану Роналду".

Цікаво, що напередодні з'явилась інформація щодо можливої відставки Аль-Муаммара. Saudi Gazette стверджує, що функціонер більше не може терпіти постійний тиск з боку вболівальників, які обурені результатами Аль-Насра у нинішньому сезоні.

Нагадаємо, команда Роналду не святкувала перемоги вже 3 гри поспіль. В останньому матчі Аль-Наср вилетів з Кубка Саудівської Аравії, поступившись Аль-Вахді (0:1). У внутрішньому чемпіонаті клуб йде на другій позиції, відстаючи від лідера на 3 очки.