Нагадаємо, після нещодавньої поразки Аль-Насра 0:2, Кріштіану Роналду не впорався зі своїми емоціями. Вболівальники команди суперника вирішили познущатись з ексцентричного нападника та провести його з поля, вигукуючи "Мессі, Мессі". Сам Кріштіану у відповідь продемонстрував у бік трибун непристойний жест, потрусивши геніталіями.

Такий вчинок не на жарт сколихнув футбольну спільноту Саудівської Аравії. Місцеві журналісти почали закликали керівництво Аль-Насра до розриву угоди з гравцем, а адвокат Нуф бін Ахмед навіть закликав владу депортувати скандального португальця з країни.

"Навіть якщо Кріштіану спровокували, його поведінка є злочином. Публічно непристойний вчинок, який є одним із злочинів, тягне за собою арешт і депортацію, якщо його вчинив іноземець. Ми подамо петицію до прокуратури з цього приводу", – заявив адвокат у соціальних мережах.

До слова, після скандального матчу Аль-Наср залишився другим у турнірній таблиці та три бали відстає від Аль-Іттіхада. Команда Роналду має ще один матч в запасі.