Модель опублікувала у своєму Instagram чергове спокусливе фото. Красуня вкотре продемонструвала своє звабливе декольте, сидячи на дивані. У дзеркальному відображені можна помітити ефектний вигин Ванди.

Аргентинка залишила філософський підпис під фото: "Ти зробив мені боляче, але мені довелося зрозуміти, що без болю не буде любові. А без любові ми ніщо. Ніщо не висушить річку сліз, в якій мені довелося плавати самій. Можливо, ти не для мене, хоча я була щасливою".

Нагадаємо, після тривалого публічного з'ясування стосунків Ванда Нара зійшлась з екс-чоловіком, форвардом Галатасарая Мауро Ікарді. Модель звинувачувала коханого в невірності. А після того, як порвала з ним стосунки, всіляко підігрівала чутки про свій роман з репером L-Gante.

Зазначимо, що блогерка кардинально змінила імідж, перефарбувавшись із блондинки в брюнетку. Зараз Нара бере участь в популярному телевізійному шоу "Майстер-шеф". Навіть в елегантних образах на екрані вона вміє виглядати дуже звабливо, підкреслюючи своє пишне декольте.