Аргентинська спокусниця поділилася знімком у шкіряному бюстгальтері, який ледь втримує її принади. В Instagram за сторінкою Ванди стежить ціла армія шанувальників – понад 16 мільйонів підписників. Пікантне фото красуня жартівливо підписала словами: "Думаю, що приготувати на вечерю..."

Нагадаємо, після тривалого публічного з'ясування стосунків Нара примирилася з екс-чоловіком, форвардом Галатасарая Мауро Ікарді. Блогерка звинувачувала футболіста в невірності. А після того, як порвала з ним стосунки, всіляко підігрівала чутки про свій роман з репером L-Gante.

Зараз Ванда і Мауро знову почали з'являтися на публіці разом. "Любов у тому, як я дивлюся на нього", – підписала блогерка нещодавнє фото з Ікарді. До слова, темпераментна красуня кардинально змінила імідж, перефарбувавшись із блондинки в брюнетку. Фанам таке перевтілення припало до вподоби.

Зараз Нара бере участь в популярному телевізійному шоу "Майстер-шеф". Навіть в елегантних образах на екрані вона вміє виглядати дуже звабливо, підкреслюючи своє пишне декольте.