"Наскільки я знаю, Бущана пропонували та обговорювали його кандидатуру майже у всіх топ-чемпіонатах та у багатьох топ-клубах. Наприклад, Аякс та Манчестер Юнайтед. За моєю інформацією, МЮ розглядав Бущана як другого голкіпера. Там не вистачало лише останнього "ок" від тих, хто ухвалює рішення. Але чомусь цього не сталося.

Моя аналітика є такою. Бущан досить пізно розкрився, у нього було два-три круті сезони. Наразі йому вже 29, його переслідують травми – поспіль дві операції. Проблеми очевидні. Думаю, у Шаблія з Бущаном будуть проблеми. Гравець у незрозумілому стані, після операції, вік такий.

Я впевнений, що його треба продавати Динамо, і Суркіс цього хоче, але впевнений, що це буде нелегко. У Бущана в Динамо зарплата десь мільйон, і він не піде до Європи на менші гроші, і кияни навряд чи його відпустять менше ніж за 5+ мільйонів", – резюмував Співаковський у випуску ТаТоТаке.

Нагадаємо, що Бущан у поточному сезоні провів лише 13 матчів, в яких пропустив 17 голів. Більшу частину сезону Георгій пропустив через пошкодження.