Чемпіонат Італії. Тур 31

Емполі – Інтер – 0:3

Гол: Лукаку, 48, 76, Мартінес, 88

Нещодавно Інтер пробився до півфіналу Ліги чемпіонів, розписавши яскраву нічию 3:3 у матчі-відповіді з Бенфікою (першу гру міланці виграли 2:0). Втім, у чемпіонаті Італії підопічні Сімоне Індзагі не могли перемогти вже 5 матчів поспіль – з початку березня в Серії А Інтер програв чотири поєдинки та розписав одну нічию.

Непросто складався для "неррадзурі" і матч проти Емполі. Господарі добре захищалися в першому таймі, не дозволивши суперникам завдати жодного удару у площину власних воріт. Однак, вже на початку другої половини таки прорватися крізь оборону Емполі вдалося Ромелу Лукаку. Бельгієць відзначився у чемпіонаті вперше з березня. Цим форвард не обмежився і забезпечив Інтеру важливу перемогу, оформивши дубль ближче до фінального свистка. Довершив блискучий для себе матч Лукаку результативною передачею на Лаутаро Мартінеса.

Тріумф дозволив команді Індзагі підійнятися на 5-ту сходинку. Щоправда, земляки з Мілана, зігравши на матч менше, відстають лише на один бал. Емполі – 15-й з гандикапом у 6 очок перед зоною вильоту.