ЛЧ. 1/4 фіналу

Інтер – Бенфіка – 3:3 (перший матч – 2:0)

Голи: Барелла, 14, Мартінес, 65, Корреа, 78 – Аурснес, 38, Сілва, 87, Муса, 90+5

Інтер вийшов на поле проти "орлів" з комфортною перевагою у два мʼячі. Підопічним Шмідта необхідно було забити швидкий гол, щоб збільшити свої шанси на вихід у півфінал, але краще це вийшло у "нерадзуррі". Вже на 14 хвилині футболісти Інтера перехопили мʼяч у центрі поля, розігнали атаку, яка завершилася влучним ударом Барелли у дальню девʼятку.

Мартінес міг подвоїти перевагу господарів, але арбітр скасував взяття воріт через порушення з боку аргентинця. Натомість Бенфіка намагалася змінити ситуацію на полі. І лише під завісу тайму один з моментів перетворився на гол. Сілва з правого флангу навісив до штрафного майданчика, де вискочив Аурснес та скоригував мʼяч під поперечину.

По перерві Шмідт вирішив випустити на поле екс-зірку Шахтаря Давіда Нереса, який одразу активізувався та робив спроби наблизитися до володінь Онани. Проте забив знову Інтер. Дімарко прострілив з флангу на Мартінеса, а той в один дотик зблизька розстріляв ворота. Остаточно гостей засмутив Корреа. Аргентинець вийшов на заміну та через дві хвилини потужним ударом влучив у ціль.

Хороший шанс відзначитися був у Нереса – влучив у стійку. Згодом заробив штрафний після якого Бенфіка знову забила. Гол у свій актив записав Сілва. Вже у додатковий час Муса відібрав мʼяч у карному майданчику, переграв голкіпера та відновив паритет. Проте цього не вистачило. "Нерадзуррі" за підсумками двох матчів перемогли з рахунком 5:3.

Зазначимо, що Інтер у півфіналі Ліги чемпіонів зустрінеться з Міланом. Перший поєдинок відбудеться 9 травня.