Підопічні Індзагі пробились у чвертьфінал ЛЧ, не без проблем здолавши Порту. В наступному етапі "нерадзуррі"
знову пощастило отримати в суперники португальський клуб. "Орли" в 1/8 фіналу турніру куди впевненіше розгромили Брюгге з Романом Яремчуком 2:0 у гостях і 5:1 вдома. Ще у кваліфікації Бенфіка катком пройшлася по київському Динамо (5:0 за підсумками двох поєдинків).

Матч розпочався за планом лісабонців. Рафа Сілва міг відкривати рахунок на 16-й хвилині. Отримав навісну передачу та пробивав зльоту. Онана зіграв на висоті, врятувавши міланців. Впевненість "орлів" похитнулась ближче до екватору тайму, коли Інтер взявся контролювати м'яч.

Найближчим до гола був Франческо Ачербі, який пробивав здалеку – м'яч пролетів над поперечкою. Мартінес кілька разів ефектно проривався на дриблінгу ближче до штрафного, однак не досяг успіху. Барелла шукав передачею Джеко – знову не пощастило. На перерву команди пішли з нулями на табло.

У другій половині Барелла нарешті розмочив рахунок, замкнувши головою на передачу від Бастоні. "Орли" повернули контроль над м'ячем, однак це їм не надто допомогло. Запам'ятався хіба що ще небезпечний постріл Сілви, який прийшовся в суперника. На 63-й на поле вийшов екс-зірка Шахтаря Давід Нерес.

"Нерадзуррі" закономірно розвинули перевагу. На 80-й хвилині арбітр призначив пенальті у ворота Бенфіки – Грімальдо зіграв рукою у власному штрафному. До 11-метрової позначки підійшов Ромелу Лукаку та холоднокровно реалізував. На останніх секундах матчу Нерес розрізною передачею вивів Рамуша на вбивчу позицію, однак той не зміг переграти Онану. Фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу Інтера – 2:0.

Матч-відповідь у Мілані відбудеться 19-го квітня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за Києвом.