Футбольне протистояння у Лісабоні відбудеться у вівторок, 11 квітня. Старт о 22:00. Стежити за перебігом поєдинку можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

В 1/8 фіналу ЛЧ Бенфіка за сумою двох матчів (5:1) знищила Брюгге. З того часу "орли" здобули три перемоги в Прімейрі та зазнали однієї поразки. Бенфіка лідирує у чемпіонаті Португалії, випереджаючи найближчого переслідувача – Порту – на 7 очок. "Нерадзуррі" у попередньому раунді єврокубка якраз вибили з боротьби "драконів" (1:0). В Серії А підопічні Індзагі йдуть на п'ятому місці.

До слова, форвард Інтера Ромелу Лукаку днями вляпався у скандал у вирішальному поєдинку півфіналу Кубка Італії проти Ювентуса. Бельгієць реалізував пенальті на 90+5 хвилині, вивівши "нерадзуррі" у фінал. Лукаку красномовним жестом наказав туринським трибунам заткнутися, за що отримав другу жовту картку.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом єврокубкового протистояння вважає Бенфіку. Коефіцієнт на перемогу португальської команди 2,17 бала. На звитягу Інтера – 3,65. Нічию оцінюють у 3,40.

Фахівці не очікують надто результативного матчу. Стандартний тотал більше 2,5 оцінили у 2,27 бала. Аналогічний тотал менше – 1,71.

Найімовірнішим автором голу букмекери вважають форварда Бенфіки Гонсалу Рамуша. Коефіцієнт на те, що він вразить ворота італійської команди – 2,80 бала.