Нагадаємо, у попередньому турі чемпіонату Саудівської Аравії Аль-Наср поступився Аль-Хілялю (0:2). Коли Роналду після матчу йшов у підтрибунне приміщення, почув вигуки: "Мессі, Мессі!". Португальська суперзірка так розлютився, що у відповідь потрусив геніталіями на адресу нахабних глядачів.

Після цього спалахнув скандал. Кріштіану загрожував арешт або депортація з мусульманської країни. Але футбольній знаменитості вдалося уникнути покарання.

Дисциплінарний та етичний комітет Саудівської асоціації футболу розглянув інцидент і виніс остаточний вердикт. За огидний жест Роналду не покарають, повідомляє Goal.com. Це пов'язано з тим, що при розгляді справи використовували лише офіційну трансляцію поєдинку, до якої скандальний епізод не потрапив. Записи із соцмереж до уваги не взяли.

Водночас Аль-Наср оштрафували на 15 тисяч ріалів (приблизно 4 тисяч доларів США) за пізній вихід гравців на поле у другому таймі. Зараз команда Роналду розташувалася на другому місці в турнірній таблиці, відстаючи від Аль-Хіляля на три очки. Кріштіану встиг забити за Аль-Наср 11 голів.