Прімера. 29 тур

Кадіс – Реал – 2:0

Голи: Начо, 72, Асенсіо, 76

Атлетік – Реал Сосьєдад – 2:0

Голи: Вільямс І., 33, 70

"Вершкові" за кілька днів до цього відсвяткували перемогу над Челсі у першому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів (2:0). Однак у Ла Лізі справи у підопічних Анчелотті складаються зовсім не так вдало. Мадридці йдуть на другій позиції.

Кадіс же ж перебуває неподалік від зони вильоту, тому здаватися без бою грізним гостям "жовто-сині" не збиралися. Мадридці відразу прибрали ініціативу до власних ніг. Моменти біля воріт Хіля виникали регулярно, один лише Бензема ще до перерви цілком міг оформити дубль. Також класні моменти мали Асенсіо та Себальйос, але перший тайм завершився без голів.

Реал продовжував тиснути. Родріго та Вальверде відверто пробачили Кадіс, Бензема влучив у стійку – м'яч буквально не залишав штрафний майданчик господарів. Цей парад марнотратства перервав... Начо. Оборонець "вершкових" несподівано підключився до атаки і ударом з-за меж карної поцілив точнісінько у дальню "шістку".

Невдовзі Асенсіо остаточно вбив інтригу. Вальверде розігнав атаку, віддав на Марко – той зі середньої відстані "поклав" м'яч у сітку. 2:0 – справедлива перемога Реала, який наблизився до Барселони 10 очок, але каталонці мають ще матч у запасі.

У паралельному поєдинку Атлетік впевнено здолав Реал Сосьєдад у баскському дербі. Дублем відзначився Іньякі Вільямс. Команда з Більбао посідає сьоме місце в турнірній таблиці (43 пункти). Реал Сосьєдад розмістився у зоні Ліги чемпіонів – 4 місце, 51 очко.