Бундесліга. Тур 28

Баварія – Хоффенхайм – 1:1

Голи: Павар, 17 – Крамаріч, 71

Штутгарт – Борусія Дортмунд – 3:3

Голи: Кулібалі, 78, Вагноман, 84, Сілас, 90+7 – Аллє, 26, Мален, 34, Рейн, 90+3

Вилучення: Мавропанос, 39

Баварія повністю володіла ініціативою та створювала проблеми для суперника. Проте мюнхенці змогли забити лише один гол у першому таймі. Павар отримав мʼяч після подачі Комана та розстріляв ворота гостей. Натомість Хоффенхайм не зумів завдати жодного удару в площину воріт.

У другій половині зустрічі підопічні Матараццо відновили паритет завдяки результативному пострілу Крамаріча. Баварія відповіла на це швидкою атакою, яка завершилася ударом Павара – офсайд. Більше команди не змогли забити.

Борусія Д у першій половині зустрічі відзначилася двічі. Спочатку Аллє увірвався до штрафного та завдяки рикошету від стійки розмочив рахунок. А вже за кілька миттєвостей Мален ризикнув та з-за меж карного майданчика влучив у нижній правий кут. Для Штутгарта тайм завершився не найкраще – Мавропанос отримав вилучення, заробивши другу жовту картку.

По перерві господарям вдалося навіть забити після удару Гірассі, але арбітр скасував гол через офсайд. А ось друга спроба завершилася успіхом. Кулібалі прорвався крізь кількох захисників та завдяки рикошету відправив мʼяч у ціль. Згодом Вагноман зробив рахунок 2:2. Лише на останній хвилині Борусія вийшла вперед завдяки Рейну, але Сілас поставив фінальну крапку і зробив рахунок 3:3.

Отже, Баварія залишилася першою у турнірній таблиці з 59 очками. Одразу за мюнхенцями розташувалася Борусія Д, яка відстає на 2 бали. Хоффенхайм посів 13 місце (29), а Штутгарт залишився у зоні вильоту на 16 сходинці (24).