"Паша (Оріховськиий, – прим.) – хороший футболіст. Так, він грає на рівні, і певний рівень у нього був і тоді. Ось ви назвали прізвища п’яти футболістів, так (Оріховський казав, що з приходом Хацкевича йому, Богдану Михайличенко, Олександру Тимчику, Максиму Казакову, Олексію Щебетуну та Павлу Лук’янчуку сказали шукати оренду – прим.)? На якому рівні потім ці футболісти продовжували грати?

Всі ці хлопці були при Реброві ще. Якби вони являли собою потенціал для першої команди, то, напевно, будь-який тренер не відмовився б від хороших футболістів. Тому, видно, на той момент були хлопці, які були сильнішими на цій позиції та перспективнішими.

Сашко Тимчик пішов в оренду, повернувся до Динамо за чотири роки. Що заважало тому ж Паші Оріховському зробити те саме? Михайліченко зі збігу обставин грає зараз у Шахтарі. Думаю, якби не війна в Україні, то Богдан, може, ніколи б і не опинився у донецькому клубі. Тому не думаю, що я зробив якусь помилку стосовно цих хлопців. Багато футболістів йшли в оренду.

Напевно, Паша мав шанс і за Реброва закріпитися, але я не бачив потенціалу, що він посилить Динамо. Все чесно, навіщо когось обманювати та давати обіцянки? Якщо ти сильний, то доводиш в оренді й тебе потім назад запрошують. Але ні Михайличенко, ні Луческу потім не повернули Оріховського назад з оренди", – цитує Хацкевича Tribuna.com.

Нагадаємо, востаннє білорус працював з "біло-синіми" з 2017 року до 2019-го. Тоді київський клуб здобув два Суперкубка України та двічі брав срібні медалі УПЛ.