Матч між Гентом та Вест Хемом відкривав програму 1/4 фіналу Ліги конференцій. У попередньому етапі бельгійці пройшли Істанбул (5:1 за підсумками двох матчів) завдяки найшвидшому хет-трику в історії єврокубків від нападника Гіфта Орбана. Натомість Вест Хем пробився у чвертьфінал, розгромивши АЕК з Ларнаки (2:0 та 4:0) – кривдника СК Дніпро-1 у 1/16 фіналу.

Попри статус фаворита на перемогу, "молотобійці" не надто успішно розпочали матч. Торунаріга на 14-й хвилині пробивав головою з району 11-метрової позначки, але не поцілив навіть у площину воріт.

Перед свистком на перерву Вест Хем отямився. Після розіграшу кутового м'яч рикошетом від голови Наіфа Агерда влетів у сітку. Арбітр переглянув VAR та скасував взяття воріт через гру рукою гравця лондонців. Вже за мить Боуен та Інгс вибігли на побачення з кіпером та без проблем його переграли – 1:0.

По перерві Гент відновив паритет зусиллями Куйперса. Господарі створили більше гострих моментів, але конвертувати їх у голи не вдалося. На останніх хвилинах арбітр показав червону Пйонтковскі за підкат у штрафному – лондонці могли отримати право пробити пенальті. Втім після перегляду VAR суддя скасував своє рішення. Бойова нічия у Бельгії – 1:1.

Півфіналіст ЛК між Гентом і Вест Хемом визначиться 20-го квітня в Лондоні.