Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, перший матч

Мілан – Наполі – 1:0

Гол: Беннасер, 40

Вилучення: Замбо-Ангісса, 75

"Блакитні" вже на першій хвилині гри змарнували стовідсоткову нагоду. Кварацхелія пробив з межі штрафного, однак м'яч, який, здавалося, летів у рамку воріт, влучив у спину суперника. Наполі продовжував домінувати на полі, завдавши по воротах Мілана 8 ударів. Однак відкрити рахунок у зустрічі зуміли "россонері".

На 40-й хвилині Беннасер отримав чимало вільного простору, відгукнувшись на точний пас у карному майданчику, та майстерним ударом пробив у лівий нижній кут воріт. Господарі могли одразу подвоїти перевагу, проте К'яер влучив у поперечину.

По перерві гра обох команд не вражала, небезпечних моментів створити не вдалося. На 75-й "блакитні" залишилися в меншості – Замбо-Ангісса отримав другу жовту за фол на супернику в атаці. "Россонері" заграли жвавіше та намагалися відзначитися ще раз, однак реалізація підвела. Під завісу зустрічі Ді Лоренцо мав чудову нагоду зрівняти, він пробив з меж штрафного майданчика у праву дев'ятку, але Майк Меньян видав божевільний сейв, запобігши голу.

Зазначимо, що підопічні Спалетті вперше в історії зіграли в 1/4 фіналу ЛЧ. Матч-відповідь між Наполі та Міланом відбудеться 18 квітня. Початок зустрічі о 22.00 за київським часом.