Ліга 1, 30 тур

Лор'ян – Марсель – 0:0

У першій половині зустрічі команди не вразили. Марсель зумів пробити по воротах суперника 5 разів, а Лор'ян – 4. Однак це не привело до забитих м'ячів. Наприкінці тайму Ундер потужно пробив з межі карного майданчика, та м'яч пройшов у кількох сантиметрах над поперечкою воріт.

По перерві колективи продовжували демонструвати нудну гру. На 63-й Лор'ян отримав розкішну нагоду повести в рахунку. Захисник "олімпійців" помилився, а Дьєнг зреагував та одразу пробив по воротах, однак кіпер парирував удар.

Руслан Маліновський з'явився на футбольному полі на 81-й, замінивши Гендузі, який нічим не зміг допомогти Марселю. На останніх хвилинах гра пожвавішала, суперники обмінювалися моментами, але Лор'ян був ближчий до перемоги. Однак забити так і нікому не вдалося. Маліновський не вразив сьогоднішньою грою, ще й отримав "гірчичник". Команди зіграли в нульову нічию, відповідно, українець результативними діями не відзначався.

Зауважимо, що Марсель та Лор'ян не розписували суху нічию з 2007 року. Таким чином, "олімпійці" залишилися на 3-му місці (61 очко), а "мерлузи" – на 10-й позиції (45 пунктів).