"Я впевнений, що Алекс – король жартів. Він просто весь час жартує з кимось. Якось він пожартував: "Я виграв чотири трофеї АПЛ, останній віддаю тобі".

Він каже: "У минулому сезоні, коли я вийшов проти Астон Вілли, ми програвали 0:2". Він з'явився і, чесно кажучи, трохи змінив гру, бо активно атакував і віддав результативну передачу. Він просто сказав: "Я подарував тобі трофей, одне чемпіонство. Завдяки мені у тебе їх чотири".

Я сказав: "Слухай, добре, я згоден, але у чотирьох сезонах Прем'єр-лігах ти розпочав у старті лише 20 матчів". Тепер він хоче мене вбити", – поділився Жезус для Footballerslives.

Нагадаємо, раніше футболісти виступали разом за Манчестер Сіті, а цього сезону перебралися до лондонського Арсенала. Під керівництвом Пепа Гвардіоли вони чотири рази ставали чемпіонами АПЛ.

Додати до своєї колекції п'ятий трофей футболісти мають всі шанси вже цього сезону. Арсенал є беззаперечним лідером чемпіонату Англії, відірвавшись від найближчого переслідувача Манчестер Сіті на 8 очок. Наступний матч "каноніри" проведуть вдома з Ліверпулем 9 квітня о 18:30.