Лемпард погодився очолити Челсі до завершення нинішнього сезону, повідомляє офіційний сайт клубу. Уже сьогодні, 6 квітня Михайло Мудрик з партнерами вперше тренуватимуться під керівництвом Френка.

"Ми щасливі знову вітати Френка на Стефморд Брідж. Френк – член залу слави АПЛ та легенда цього клубу. Ми продовжуємо пошук постійного наставника для Челсі, але водночас хочемо показати фанам стабільний план на завершення цього сезону. Ми сподіваємося на успіх і впевнені, що Френк має ті риси, що дозволять вдало провести кінцівку сезону.

В суботу у нас дуже важлива гра проти Вулверхемптона, а згодом ми сконцентруємося на чвертьфіналі Ліги чемпіонів у Мадриді. Ми надамо Френку усю необхідну підтримку", – йдеться в офіційній заяві клубу.

Згаданий матч проти Вулверхемптона відбудеться 8 квітня. Лондонці наразі йдуть 11-ми в АПЛ. 12 квітня Челсі зустрінеться з Реалом у першому чвертьфінальному поєдинку ЛЧ.

Нагадаємо, після поразки Астон Віллі (0:2) керівники Челсі звільнили Грема Поттера. На те, щоб очолити команду влітку претендують з-поміж інших Юліан Нагельсманн, Луїс Енріне та Антоніо Конте.

Щодо Лемпадра, то він уже тренував "пенсіонерів" у 2019-21 роках.