Серія А. 28-й тур

Монца – Лаціо – 0:2

Голи: Педро, 13, Мілінковіч-Савіч, 56

Спеція – Салернітана – 1:1

Гол: Шомуродов, 70 – Кальдара, 43 (а)

Український півзахисник Спеції Віктор Коваленко з'явився на полі у стартовому складі. Наприкінці першого тайму його команду спіткала прикрість. Маттія Кальдара намагався вибити м'яч зі свого штрафного, але натомість заштовхав його у власні ворота.

Український легіонер відіграв 45 хвилин, далі Лука Готті випустив замість нього польського хавбека Шимона Журковскі. Коваленко встиг віддати 9 точних пасів (69%), зробити два точні навіси і виграти 4 єдиноборства. Натомість 7 разів він втратив володіння м'ячем.

На 70-й хвилині від поразки Спецію врятував гол Шомуродова. 1:1 – команда українця продовжує перебувати за крок до зони вильоту – 17 місце, 25 пунктів. Салерніта втекла недалеко – 15-а позиція. 28 очок.

У паралельному поєдинку Лаціо на виїзді впевнено впорався зі середняком Серії А – Монцою. Римляни вийшли вперед вже на 13-й хвилині. Маттія Дзакканьї в падінні відпасував м'яч на Педро, який з близької відстані вразив ворота гостей. А по перерві Мілінковіч-Савіч гарматним пострілом зі штрафного подвоїв перевагу Лаціо.

2:0 – після цієї перемоги Лаціо посідає 2 місце в турнірній таблиці – 55 очок.