Бундесліга. Тур 26

Баварія – Борусія Д – 4:2

Голи: Кобель (А), 13, Мюллєр, 18, 23, Коман, 51 – Джан, 72, Мален, 90

Баварія у принциповому протистоянні за лідерство у Бундеслізі зустрічалася з Борусією Д. Напередодні мюнхенці звільнили з посади головного тренера Юліана Нагельсманна, а на його місце призначили Томаса Тухеля.

Вже на 14-й хвилині матчу господарі відкрили рахунок після курйозної помилки голкіпера. Упамекано зі своєї половини поля зробив довгу передачу, Кобель вибіг, щоб перехопити, але не влучив нормально по мʼячу, який після цього спокійно закотився у ворота. За кілька хвилин Мюллєр з близької відстані вивів Баварію вперед, а згодом оформив дубль. Сане змістився з флангу в центр та пробив, проте влучив у стійку – першим на добиванні опинився саме Томас.

По перерві неприємності для Борусії не закінчилися. Сане знайшов у штрафному Комана, який ефектно розстріляв ворота. Хороший момент був у Шупо-Мотінга – Кобель неймовірним сейвом врятував свою команду.

На 72-й хвилині Гнабрі збив у штрафному Беллінгема та привіз пенальті. Джан успішно реалізував 11-метровий. Під завісу матчу Мален відіграв ще один мʼяч для Борусії, але на більше часу не вистачило. Фінальний свисток зафіксував перемогу підопічних Тухеля – 4:2.

Отже, Баварія піднялася на перше місце у турнірній таблиці Бундесліги з 55 очками. Натомість Борусія Д опустилася на другу сходинку та відстає від мюнхенців на 2 бали.