Серія А. 28-й тур

Інтер – Фіорентина – 0:1

Голи: Бонавентура, 53

Інтер востаннє святкував перемогу ще на початку березня, коли обіграв у 25-му турі Серії А Лечче з рахунком 2:0. Потім підопічних Індзагі спіткала чорна смуга – поразки від Спеції (1:2) та Ювентуса (0:1) у внутрішньому чемпіонаті та важка нічия з Порту (0:0) у Лізі чемпіонів. Матч проти Фіорентини тільки поглибив депресію.

Перша половина зустрічі запам'яталась потужним дальнім ударом Кастровіллі, з яким впорався воротар "чорно-синіх" Онана, та заблокованою спробою Лукаку. Команди багато били по воротах, проте до дійсно небезпечних моментів справа не доходила.

По перерві гра значно оживилась. Вже на перших хвилинах другого тайму команди обмінялись розкішними моментами. Спочатку активний Гастровіллі ледь не відзначився шедевром. Після удару півзахисника "фіалок" Онана лише проводив м'яч поглядом – лічені сантиметри завадили італійцю відкрити рахунок.

Згодом вбивчий шанс змарнував Лукаку. Здавалося, Бастоні зробив все, аби бельгійський форвард переправив м'яч в пусті ворота. Якимось чудом нападник Інтера примудрився запороти епізод та змусив своїх партнерів взятись за голову.

Зрештою, гол не змусив на себе довго чекати. Після подачі з кутового Онана відбив м'яч точно на голову Бонавентурі. Досвідчений футболіст скористався моментом та відкрив рахунок на 53-й хвилині поєдинку.

Швидко відновити паритет не вдалось Бареллі. Його удар з меж штрафного майданчика прийняла на себе стійка.

Зрештою, постійний тиск Інтера не дозволив "чорно-синім" вирвати потрібну нічию. В результаті, підопічні Індзагі ризикують втратити третю сходинку Серії А (50 очок), адже його найближчий переслідувач Мілан (48 очок) має один матч в запасі. Своєю чергою, Фіорентина піднялась на 8 позицію (40 очок).