АПЛ, 29 тур

Челсі – Астон Вілла – 0:2

Голи: Воткінс, 18, Макгінн, 56

Команди розпочали матч активно, моменти виникали біля обох воріт. Камара подарував Мудрику хорошу нагоду відзначитися, українець міг залишити м'яч Феліксу чи віддати на самотнього Хаверца, однак вирішив пробити сам – Мартінес виграв ближній бій.

На 18-й хвилині Кукурелья допоміг суперникам відкрити рахунок – невдало віддав головою на кіпера, а Воткінс цим скористався, перекинувши Кепу. Після цього "сині" пішли в атаку та створили низку небезпечних моментів. Один з таких був і в Михайла Мудрика, який вийшов віч-на-віч з воротарем, але не зміг переграти Мартінеса. Наприкінці тайму Чілвелл зрівняв рахунок, проте арбітр скасував взяття воріт, зафіксувавши фол.

По перерві підопічні Поттера пропустили вдруге. Макгінн продемонстрував чудову індивідуальну майстерність та пробив з далекої відстані. На 57-й хвилині Михайло Мудрик покинув поле, так і не відзначившись результативними діями. Футболістам Челсі не вдавалося реалізувати свої моменти та забити бодай один м'яч. "Сині" завдали 27 ударів по воротах у другому таймі, натомість їхні суперники – лише 5.

Тож, Челсі опустився на 11-ту сходинку у турнірній таблиці АПЛ (38 очок), а Астон Вілла завдяки перемозі тепер 9-та (41 пункт).