Стартовий свисток цього поєдинку пролунає у вівторок, 28 березня, о 21:45. Стежити за перебігом футбольного протистояння можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Цікаво, що обидві команди стартували у відборі розгромними перемогами з однаковим рахунком 3:0. "Фурія Роха" розбила Норвегію, а британці – Кіпр.

Експерти очікувано явним фаворитом зустрічі вважають гостей. Коефіцієнт на перемогу іспанців – 1,7. У тріумф господарів вірять значно менше – 5,8. Нічию оцінили коефіцієнтом 3,8 бала.

Надійний букмекер FAVBET пророкує, що на Хемпден Парк в Глазго буде не надто результативна зустріч. Коефіцієнт на тотал більше 3 – аж 2, 82. Менше – 1,46 бала.

Найімовірнішим автором голу фахівці вважають іспанського форварда Альваро Морату – 2,30. Також доволі високими шанси відзначитись є у Борха Іглесіаса (2,50), Яго Аспаса (2,50) та Хоселу (2,80). Останній, до слова, оформив дубль у ворота норвежців у попередньому поєдинку євровідбору.

"Фурія Роха" тричі ставала чемпіоном Старого світу. Востаннє це трапилося якраз під час Євро-2012, який приймали Україна і Польща. Нагадаємо, у фіналі на НСК Олімпійський іспанці тріумфували над італійцями – 4:0.

Шотландія тричі в історії змогла кваліфікуватися на чемпіонат Європи, але жодного разу їй не вдалося вийти з групи.