Євро-2024. Кваліфікація

Група A

Іспанія – Норвегія – 3:0

Голи: Ольмо, 13, Хоселу, 84, 86

Група D

Хорватія – Уельс – 1:1

Голи: Крамаріч, 28 – Броутхед, 90+3

Група I

Андорра – Румунія – 0:2

Голи: Ман, 35, Алібек, 50

Вилучення: Ребес, 61

Напередодні матчу Норвегія втратила свою головну зірку – Ерлінга Холанда. Форвард отримав травму та покинув розташування національної команди. Норвежці зробили акцент у першому таймі проти іспанців на обороні. Проте це не завадило господарям розмочити рахунок. Бальде віддав на Ольмо, який не залишив шансів голкіперу, розстрілявши нижній кут воріт. Аурснес спробував врятувати ситуацію для своєї команди – Аррісабалага дістав мʼяч з-під поперечини.

У другій половині зустрічі Луїс де ла Фуенте провів низку замін, щоб освіжити гру Іспанії. І це спрацювало! Під завісу тайму Хоселу спочатку головою переправив мʼяч під праву стійку, а за дві хвилини зробив рахунок 3:0. До слова, це дебютний матч за Іспанію для 32-річного форварда.

У паралельному матчі туру Хорватія розписала нічию з Уельсом (1:1). Крамаріч знайшов вільну зону та пробив з лінії штрафного майданчика – мʼяч залетів прямісінько у ціль. Він міг оформити дубль під завісу першого тайму, але не вистачило точності. На останній хвилині поєдинку Броутхед зрівняв рахунок, перегравши голкіпера.

Румунія на виїзді перемогла Андорру – 2:0. Відзначилися Ман та Алібек. Натомість Ребес підвів господарів, заробивши дві жовті картки, та залишив команду у меншості.