"Ми розуміли, що Англія нині входить, до топ-3 збірних світу. Проти неї важко грати, тим паче – на Вемблі. Дуже складна гра, але в нас був план. Ми хотіли контролювати м’яч, наскільки це було можливо. Зрозуміло, що треба було грати на наших сильних якостях, а це саме гра з м’ячем.

Десь не виходило, але ми виклалися на сто відсотків. Англія показала свою майстерність, забивши два неймовірні голи. В епізоді з моїм ударом у першому таймі Яремчук відкотив м'яч, я хотів пробити, але там було багато суперників. Трохи не вийшов удар, і його заблокували.

Я виступав у Лізі чемпіонів, але за національну збірну на такому рівні ще не грав. Це для мене новий виклик. У суперника дуже сильний центр поля, захисники. У центрі було важко, адже Англія – фізично сильна команда. Потрібно було дуже швидко працювати з м’ячем.

Були як хороші моменти, так і не дуже. Але ми підіймаємо голову вгору, рухаємося далі, працюємо. Ми бачимо, куди потрібно прагнути. Ми працюємо щодня й прогресуємо", – оцінив гру Судаков для Youtube УАФ.

Георгій провів на полі всі 90 хвилин. За версією статистичного порталу SofaScore Судаков отримав оцінку 7,2 бала – найкращий показник серед гравців збірної України.