Збірна України зіграла свій перший поєдинок у відборі на Євро-2024. Підопічні Руслана Ротаня без шансів поступились головному фавориту квінтету Англії – 0:2. Легендарний капітан британців Стівен Джерард вирішив висловити свою думку про гру української зірки Михайла Мудрика.

"Я розумію розчарування тренера збірної України. Деякі його підопічні не виправдали очікування. Мудрику ще багато чого належить навчитися, він робить багато помилок. Наприклад, він знав, що не можна давати Букайо Сака заходити під удар з лівої ноги. Це майже завжди вирок.

Але я розумію, що останні кілька місяців були складними для Мудрика. Не можна захоплюватися критикою, хлопець має прогресувати. Він багато вміє і скоро зможе це показати", – поділився Джерард у коментарі журналістам Mirror.

Нагадаємо, вчора Мудрик з'явився на полі зі стартових хвилин. Український легіонер Челсі виграв лише одне єдиноборство із дев'яти, 12 разів втратив м'яч та завдав одного удару по воротах суперника. Точність пасів Мудрика становила лише 70%.

Таким чином Михайло отримав найгіршу оцінку за матч – 5,8 бала. У складі українців найкращим гравцем був визнаний Георгій Судаков (7,2 бала).