Екс-тренер Динамо та збірної України прокоментував поразку українців на Вемблі. Сабо вважає, що це була найслабша гра "синьо-жовтих" за всі часи.

"Про що можна говорити, якщо ми слабші? Кого винити? В першому таймі наших взагалі не було видно, а в другому англійці зупинилися, не зрозуміло чому, тому нам вдавалося більше контролювати м'яч. Такий футбол мені не подобається. Я прихильник того, що краще програти 4:0 чи 5:0, але грати атакою на атаку. В нас атаки взагалі ніякої немає. Абсолютно – ні ударів по воротах, нічого. Це найслабша гра нашої збірної. Так грати не можна. Для мене – це не футбол. Нехай критикують мене, як хочуть, але я вважаю, що це не той футбол, який потрібен для національної збірної", – цитує Сабо 1927.kiev.ua.

Нагадаємо, що статистичний портал SofaScore найгіршу оцінку за гру на Вемблі поставив українському вінгеру Михайлові Мудрику.

Ще один екс-тренер збірної України Андрій Шевченко висловився про українців не так категорично. Він оцінив підхід команди до гри, назвавши його "хорошою боротьбою".