Екс-тренер збірної України підтримував команду на Вемблі. Разом із Стівеном Джеррардом він став експертом Сhannel 4. Після гри Шевченко дав оцінку грі колишніх підопічних.

"Мені дуже приємно, що вболівальники цінують зусилля гравців. Англія була набагато кращою та більш якісною, але мені сподобався підхід нашої команди. Ми йдемо з високо піднятою головою. Україна показала хорошу боротьбу", – цитує Шевченка Sky Sports.

Володар "Золотого м'яча" очолював збірну України протягом 2016-2021 років, після чого перейшов у Дженоа. Зараз керманичем "синьо-жовтих" є Руслан Ротань, однак, очікується, що влітку його замінить Сергій Ребров. Не дивлячись на провал у матчі з англійцями, гравці національної команди позитивно відгукуються про Ротаня.

"Всі були в захваті від того, що він нам запропонував, який тренувальний процес був, атмосфера в команді – все було на високому рівні", – поділився Олександр Караваєв з Tribuna.

Нагадаємо, що Англія лідирує в групі С, перемігши Італію (2:1) та Україну (2:0). Українці спробують здобути перші очки в цій кваліфікації 16 червня, коли зустрінуться з Північною Македонією.